Печат

Информация

❤️Любима е все още при мен и все още търся нейните хора. Разказвала съм ви за нея. Живяла е на улицата, където я блъска кола. Това е бил и нейния шанс, за да я забележат добри хора. Била е парализирана, но се възстановява и сега понякога лекичко замята задните крачета. После отива за кратко в приют, където се опитва с главичка и зъби да счупи решетките. ⯑Оттам дойде при мен. Когато видях клипчето, реших винаги да измъквам по едно куче от приют. Ако ѝ намеря дом, ще взема друго. Никое куче не трябва да живее в затвор, всяко от тях заслужава да има ръце, които да галят, меко легълце, добра храна и разходки. Не е толкова трудно да бъдеш приемен дом. Ако не сте готови да осиновите, пробвайте да бъдете приемен дом. Ще спасите живот. ❤️⯑
❤️На Любима обаче търся постоянен дом. Търся ѝ семейство. Тя обича хората и може с часове да стои сгушена в човека си. Тиха и кротка е, изключително умно и добро момиче. Има най-топлите кафяви очи, в които грее слънцето. Тя е нежност и доброта. Трябва ѝ съвсем мъничко време, за да свикне с други животинки.
Търся специални хора за това специално момиче.
3 Любима е кастрирана и ваксинирана, здрава, на около 6-7 години. Дава се само за вътрешно отглеждане, при хора, за които кучето е част от семейството.
Осиновителите ще трябва да подпишат договор за осиновяване и да изтърпят всичките ми въпроси. :) Обратната връзка е задължителна. Намира се в Костенец.

За контакти

Елица Антониева
Телефон: 0895426554
Имейл: elivet@abv.bg
Град: Костенец
Област: София-област
Любима търси дом и обичЛюбима търси дом и обичЛюбима търси дом и обич